Sere

Sere
Serele asigură condiții aproape perfecte pentru creșterea culturilor, practic în orice moment al anului. Prin urmare, fructul este independent de vreme și mai abundent decât atunci când crește în aer liber.
 
Cu toate acestea, în sere, este necesar să se asigure condiții optime pentru creștere, adică temperatura corectă, umiditatea, intensitatea și lungimea iluminatului, să se asigure ventilația și multe altele. Tehnologia inteligentă conectată la unitatea centrală va înregistra date cu privire la condițiile actuale din seră, iar fermierul poate lua o decizie cu privire la următorul proces de cultivare pe baza lor. Cu toate acestea, condițiile ideale pot fi monitorizate și întreținute de sistem fără intervenția unei ființe umane
Tehnologia inteligentă poate controla complet întreaga funcționare a serelor. Senzorii de umiditate declanșează irigarea numai atunci când este nevoie, în caz de lipsă de soare, lumina cu spectrul de culori prestabilit se aprinde, dacă începe să plouă, geamurile sunt închise, când ploaia se oprește din nou.
 
Serele aflate sub controlul tehnologiei inteligente vor furniza întotdeauna o recoltă perfectă, care va fi ridicat pe deplin atât pentru randament, cât și pentru calitatea recoltelor și, desigur, în special cu gustul deosebit.

Formular de contact

 

Datele cu caracter personal trimise prin acest formular sunt utilizate numai pentru rezolvarea cerințelor tale. 
Mai multe informații despre GDPR aici.

RUBRICA CLIENTULUI

SUPORT TEHNIC

+40 736 888 117
sergiu.vlaicu@noark-electric.com

RECEPŢIE:

+40 371 444 920
infoRO@noark-electric.com