Muzeu

Muzeu
  • Controlul scenelor audiovizuale
  • Controlul iluminatului
  • Control unificat sub un singur control

Chiar și teologul Jan Hus are nevoie de magistrala lui de BUS

Orașul Husinec, situat în Boemia de Sud în districtul Prachatice, se mândrește cu un muzeu în cinstea celebrului originar ceh, teologul Jan Hus. Expoziția urmărește cronologic viața teologului, mandatul său la Universitatea Charles, activitatea sa de predicare și cursul diseminării ideilor și lucrărilor lui Hus în toată Europa. Cu siguranță, nu te-ai aștepta să găsești prezentă acolo o instalație electrică modernă? Mare greșeală!
 
Localnicii sunt, pe bună dreptate, foarte mândri de Jan Hus, ei încearcă întotdeauna să păstreze amintirea muncii sale pe tot parcursul vieții și să o înainteze, asigurând în același timp vizitatorilor un maxim de confort. Dovada acestui fapt este renovarea extinsă de ordinul a zeci de milioane de coroane, prin care muzeul a trecut in 2015, timp în care a intrat în joc sistemul nostru iNELS BUS. În timpul instalării, a trebuit să avem grijă pentru evitarea deteriorării fizice a exponatelor.
 
Acest lucru este confirmat și de cuvintele primarului Husinec, doamna Ludmila Pánková: "Casa natală a lui Jan Hus a fost dărăpănată de mulți ani și nu a funcționat ca un monument demn pentru o persoană atât de semnificativă. După probleme inițiale și ambiguități, în 2015, datorită subvențiilor către muzeu și a unui proiect cu o singură companie privată, am reușit în sfârșit să reechipam, să restaurăm aspectul și să-l avansăm tehnologic, folosind electro-instalații moderne și control. "
 

Cum poate un sistem BUS să gestioneze un muzeu?

Permite accesul simplu la exponatele din muzeu, apăsând un buton pe ecranul tactil EST3, aduce  scena in care pornește proiecția video și coloana sonoră. În timpul videoclipului, reflectoarele luminează exponatele aflate în prezent în narare. Pe lângă aceste scene, este controlată și iluminarea principală, care se aprinde atunci când cineva se deplasează în zonă. Dacă cineva începe o proiecție, intensitatea luminilor din cameră se reduce automat.
 
Sistemul este completat de senzori de mișcare și iluminare DMD3 conectați la magistrala DALI. Unitatea de control EMDC-64M, proiectată pentru protocoalele DALI / DMX este în control deplin. Își onorează numele și este capabilă să controleze până la 64 de dispozitive
conectate simultan. Pentru a comunica cu componentele audio / video este utilizat un Connection Server, care traduce protocoalele individual dispozitivelor.
 
Avantajele instalării sistemului iNELS:
 
  • Posibilitatea de preselectare a iluminării și a scenelor audio-vizuale care sunt activate ulterior fără a fi necesară intervenția umană
  • Control unificat al tuturor componentelor sistemului dintr-un singur loc. Control simplu și intuitiv pentru vizitatori prin intermediul panoului tactil.
  • Opțiune de extindere a sistemului în orice moment cu alte funcții, datorită unei soluții fără fir si fără modificări complicate ale construcției.

Formular de contact

 

Datele cu caracter personal trimise prin acest formular sunt utilizate numai pentru rezolvarea cerințelor tale. 
Mai multe informații despre GDPR aici.

RUBRICA CLIENTULUI

SUPORT TEHNIC

+40 736 888 117
sergiu.vlaicu@noark-electric.com

RECEPŢIE:

+40 371 444 920
infoRO@noark-electric.com