Magazin

Magazin
Nu numai un produs de calitate, ci și accesul și serviciile oferite de comercianți și de mediul în care sunt prezentate produse sau servicii oferite - toate aceste aspecte joacă astăzi un rol semnificativ în câștigarea favorului clienților.
Culoarea iluminatului sau intensitatea acesteia afectează în mod direct modul în care produsul impresionează asupra clientului. Un sistem de control adecvat ajută aceste sisteme de iluminat relativ complexe la prima vedere să funcționeze simplu și intuitiv, uneori chiar interactiv.
 
Cea mai ușoară sarcină în cadrul sectorului comercial este de a porni sau opri lumina publicitară folosind un program în amurg sau în zori. Soluția modernă iNELS, însă, merge mult mai departe și oferă o unitate de control cu ecran tactil care permite operatorului să aleagă cu ușurință scenarii de iluminare dintr-o singură locație.
 
Un mod interactiv de vânzare este o aplicație de neprețuit pentru o tabletă iHC concepută pentru a controla iluminatul. Controlul este foarte intuitiv și este foarte firesc când îl interpretezi. O soluție mai puțin vizibilă poate fi și o telecomandă fără fir. În special pentru zonele în care designul interior este adesea schimbat, o soluție fără fir este potrivită pentru a răspunde acestor modificări fără costuri inutile.
 
Accesați site-ul nostru web, unde poți face independent calculul tău și obții o ofertă de preț pentru soluții in particular.
 
Aflați mai multe în studiul nostru de caz.
 


Formular de contact

 

Datele cu caracter personal trimise prin acest formular sunt utilizate numai pentru rezolvarea cerințelor tale. 
Mai multe informații despre GDPR aici.

RUBRICA CLIENTULUI

SUPORT TEHNIC

+40 736 888 117
sergiu.vlaicu@noark-electric.com

RECEPŢIE:

+40 371 444 920
infoRO@noark-electric.com