Centru comercial

Centru comercial
  • Managementul iluminatului
  • Scene de culori prestabilite
  • Control AV cu player-ul Lara
În cadrul sectorului comercial, aducem un sistem de management și automatizare pentru procesele asociate cu atmosfera de lumină potrivită nu numai în orele de funcţionare, ci și în afara lor. De asemenea, puteți controla iluminatul exterior, bazat în mod inteligent pe intensitatea iluminatului exterior.
 
Instalațiile inteligente iNELS oferă, de asemenea, posibilitatea controlului audio și video cu playerul inteligent LARA. Desigur, există și posibilitatea de a anunța servicii și alte informații, cum ar fi evenimentele de lichidare de stoc ale magazinelor.
iNELS este, de asemenea, pregătit pentru gestionarea completă a protecției obiectelor, atât prin instalarea sistemelor de intrare și de logare, cât și prin sistemele de monitorizare. Acestea includ un sistem de camere inteligent și o serie de funcții de securitate a ușilor și ferestrelor.
 
Prin monitorizarea și gestionarea calității aerului din centrul comercial, putem crea un spațiu sănătos pentru interesul și bunăstarea vizitatorilor. Atât calitatea aerului, cât și cantitatea de CO2 și, desigur, temperatura și umiditatea pot fi monitorizate și ajustate.

Formular de contact

 

Datele cu caracter personal trimise prin acest formular sunt utilizate numai pentru rezolvarea cerințelor tale. 
Mai multe informații despre GDPR aici.

RUBRICA CLIENTULUI

SUPORT TEHNIC

+40 736 888 117
sergiu.vlaicu@noark-electric.com

RECEPŢIE:

+40 371 444 920
infoRO@noark-electric.com