Mituri despre instalarea electrică

Mituri despre instalarea electrică
Cablarea inteligentă, casele inteligente și soluțiile inteligente pentru construirea de case și construcții sunt însoțite de o serie de mituri. Să aruncăm o privire asupra miturilor și faptelor.
 
Dar mai întâi, să prezentăm cele mai importante fapte despre case și clădiri:
 
  • Prețurile energiei cresc într-un ritm amețitor
  • Sentimentul securității se diminuează, iar cererea pentru securitate pentru locuințe și clădiri este în creștere
  • Sistemele tehnice de administrare a caselor și a clădirilor sunt complexe necoordonate și nu funcționează ca o singură unitate tehnologică.
  • Până la 40% din volumul de CO2 din lume este produs de case și clădiri
Puteți răspunde la întrebarea, ce este o casă inteligentă?
 
Crezi că acestea sunt lumini cu telecomandă breloc de chei? Răspunsul este nu. Sau în apartamentul tău este o priză inteligentă cu telecomandă? De asemenea nu! Sau termostatul sau orice altă soluție parțială? Nu din nou!
Pentru ca o casa să devină inteligentă, trebuie să se înțeleagă toate tehnologiile din casă astfel încât sistemul să funcționeze chiar și atunci când nu există nimeni acasă și că  este ușor de extins cu alte opțiuni. Doar atunci va fi independent, gândind pentru proprietar, satisfăcând dorințele proprietarilor. Va fi inteligent.
 
Aceste fapte ajung în prim-planul punctului de vedere al multor oameni, care decid cum să folosească tehnologia modernă în construcția și securizarea casei și cum să doteze eficient locuința, păstrând costurile cât mai scăzute posibil.
 
Preț - mituri și fapte
 
Mașina neagră șlefuită  ajunge pe aleea spre o casa frumoasă, se aprinde lumina pe aleea de intrare, se deschide poarta de intrare și ușa garajului, iar după un timp intri în casa care te-a recunoscut personal și dezactivează sistemul de securitate. Atingi afișajul telefonului mobil pentru a deschide ușa din față, pornești luminile în funcție de intensitatea prestabilită, temperatura din camere este perfectă, jaluzelele se deschid, copertina solară se ridică. După mâncare, cureți vasele în mașina de spălat vase. Nu trebuie să o pornești, o vei face din confortul canapelei din piele. Te vei așeza confortabil în fața televizorului. Odată pornit, activează scena „vizionați TV”, jaluzelele sunt trase în jos, lumina se aprinde, sistemul audio se aprinde și televizorul își stabilește canalul preferat. Totul va fi îngrijit în casa ta care știe ce îți place.
 
Visul viitorului sub formă de cablare inteligentă pare a fi privilegiul celor bogați sau aparține doar ecranelor de film? Nu cu mult timp în urmă. Dar! Pentru a calcula costul instalației inteligente implementate într-un apartament cu trei camere, folosim controlul luminii, reglăm încălzirea, prizele întrerupătoare, lămpile, jaluzelele, toate clasicele și cu telecomandă. Îl poți actualiza oricând, în funcție de idei și opțiuni financiare.
Controlul luminii (variere independentă cu 2 circuite cu RFDEL-71B)
Reglare încălzire (4 capete de radiator fără fir RFATV-1 instalate pe calorifere)
Comută prize, lămpi, jaluzele și alte aparataje (componentă de comutare RFSA-66M instalată în tablou + soclu de control al lămpii comutate)
Unități: Touch RF Touch, cutie inteligentă RF, comutatoare wireless.
Totul pentru prețul de 26 000, - CZK. Într-adevăr nu este prea mult pentru confort și economisire a mii intr-un an cu încălzirea reglată.
 
Preocupări, frică de control - mituri și fapte
 
Tehnologia din ziua de azi avansează în mod constant și controlul telefoanelor și tabletelor inteligente este destul de simplu. Cu toate acestea, dacă introducem controlul cablurilor folosind telecomenzi sau telefoane inteligente, aceasta ne oferă voința; cel puțin să nu ne întrebăm dacă este chiar posibil să controlăm instalația cu un panou tactil sau un telefon inteligent.
Controlul telefonului inteligent este foarte simplu. Descărcaţi aplicația pe un dispozitiv inteligent prin atingere și în confortul canapelei sau a scaunelor tale în grădină sau într-un taxi, pur și simplu oriunde te-ai afla, controlezi aparatajul, încălzirea, jaluzelele sau alte componente activate. Și dacă într-adevăr nu ai selectat nici una dintre telecomenzile care permit comenzile inteligente foarte confortabile și de la distanță într-un apartament sau o casă. Sistemul de cablare inteligent poate fi combinat cu întrerupătoare convenționale. Și te familiarizezi treptat cu acele telecomenzi.
 
Economii - mituri și fapte
 
Facturile și conturile ne-au stricat viața, dar la ce folosim, ce consumăm, trebuie să plătim. Asta ne face să analizăm costurile crescânde ale noii facturi electrice. Cine vrea să stea iarna în fața unui televizor în două pulovere și să poarte o haină în bucătărie dimineața? Dar poți crede că investiția în noul calorifer ar fi grozavă, iar în secunda următoare, nu dorești să te gândești, deoarece pur și simplu nu vei mai economisii bani?
Sistemele bazate pe control termic echivalent compară temperatura exterioară cu interiorul și încearcă să regleze încălzirea în cel mai eficient mod pentru a atinge temperatura dorită cât mai economic. Dacă adăugăm comutarea încălzirii „curentului nocturn” la HDO, putem economisi încă 10% din consumul de energie.
Dacă puii termoregulatorul de încălzire în locul cadranului termostatului clasic și încetezi să învârți capul termic al radiatorului dimineața și seara, puteți economisi până la 30% din consumul de energie.
 
Inutile, confortul și lenea - mituri și fapte
 
Controlul scenelor de lumină, scoaterea copertinei de peste piscină din confortul canapelei, pornirea mașinii de spălat vase de la locul de muncă, verificarea luminilor stinse după ieșirea din casă poate părea un confort inutil și un sistem inutil pentru leneși, fără dorința de a se mișca, pierderea memoriei și delegarea responsabilității de a vă controla proprietatea?
Să ne uităm puțin altfel. Ce lipsește cel mai mult astăzi? Cei mai mulți dintre noi răspund - timpul. Da, cea mai scumpă marfă din prezent este timpul. Asa ca fa-ti timp pentru tine, pentru cei dragi, pentru bucurie, dragoste, pentru satisfacţie, pentru împărtășirea comunicării. Să ne folosim de automatizarea casnică pentru a ne aduce timp, permițându-ne să ne bucurăm fără stres inutil de fierul de călcat uitat lăsat pornit, ușa nu se închide, luminile nu sunt stinse, robinetul, chiuveta sau cada inundate! Sau casa inconfortabil de rece după venirea acasă. Obțineți timp și economisiți bani de care ne vom bucura alături de cei mai dragi.

Formular de contact

 

Datele cu caracter personal trimise prin acest formular sunt utilizate numai pentru rezolvarea cerințelor tale. 
Mai multe informații despre GDPR aici.

RUBRICA CLIENTULUI

SUPORT TEHNIC

+40 736 888 117
sergiu.vlaicu@noark-electric.com

RECEPŢIE:

+40 371 444 920
infoRO@noark-electric.com